За нас


Частна детска ясла "Гълъбче"

работи целогодишно за най-малките в жк. Люлин. Помещаваме се в самостоятелна и просторна нова сграда с обща площ от 230 кв.м. и обезопасен двор, изрисуван с любими анимационни герои.

Яслата е създадена по съвременен проект, съобразен с нормативните изисквания на СРИОКОЗ по наредба 26 на МЗ. Maтериалната база отговаря на всички изисквания за здравословно и безопасно отглеждане, възпитание и обучение на децата.

Ежедневният контакт между родителите и възпитателите поддържа взаимно доверие и спокойствие и дава възможност за обмяна на информация относно развитието и поведението на детето. Всичко това спомага за хармоничното психическо и физическо израстване на малкия човек.

Педагогическите ситуации се провеждат с помощта на учебните помагала от програмната система "Аз съм в детската ясла" на издателство "Изкуства".

Работим в малки групи, които позволяват индивидуални занимания с всяко дете, съобразени с неговата възраст, желания и потребности.

За улеснение на родителите има възможност да се оставят детските колички при нас през деня.

Плавният преход от семейството към новата среда е от изключителна важност. В нашата детска ясла това е основен приоритет!
За нас